MANIFESTATION GERONE 12/11/2006

Publié le par Apéroman

Message pour Girona le 12-11-06
Avant le Sommet franco-espagnol du 16 novembre, le Collectif Non à la THT,le Sydeco, l'Ammat et la Plataforma No a la MAT, appellent à un Rassemblement à Girona le dimanche 12 novembre. - à partir de 9h, PARC DE LA DEVESA à côté de l'Horloge, rassemblement des manifestants qui doivent préparer leurs pylônes. - Ensuite, on passera à pied devant elsJutjats, els Correus, carrer JAUME 1er, jusqu'à la Subdelegació de Govern - A 11h le MANIFEST sera lu par l'écrivain anglais vivant à Girona : MATEW TREE , et aussi par l'anhropologue gironi EUDALD CARBONELL - Puis le chanteur TITOT et Josep TERO clôtureront la manifestation. Il y aura aussi des timbalers, des grallers, etc, et vous tous !
POUR TOUT CONTACT -secrétariat : collectif-nonalatht@wanadoo.fr ou TPH : 04.68.54.31.84.


MISSATGE PER GIRONA 12-11-06
Abans de la cimera franco-espanyola del 16 de novembre,el Col.lectiu Non à la THT, el Sydeco, l'Ammat i la Plataforma No a la MAT, criden a una concentració a Girona el diumenge 12 de Novembre criden a manifestar-se. - a les 9 a la DEVESA al costat del rellotge,concentració de gent preparant les torres. - Desprès anirem a peu passant per davant dels Jutjats, dels Correus, carrer JAUME 1er fins arribar a la Subdelegació de Govern - a les 11h llegirà el MANIFEST l´escriptor angles que fa anys que viu ací en MATEW TREE i també l´antropòleg gironí EUDALD CARBONELL - Despres cantara unes cançons el CANTANT TITOT, caire independentista.Estem mirant si pot venir en JOSEP TERO de l'Escala. Hi haurà timbalers, grallers, i tothom de vosaltres !

Publié dans Citoyen - Ciutadà

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
L
En moment overblog deconne et fout les articles en double ou en triple; moins j'ai le mien en triplesur le sith, pour tant je n'étais pas bourré en l'écrivant ...
Répondre